Актуално

Тече подготовката на Петнадесетия международен фолклорен конкурс „Пауталия” – 2021, който ще се проведе от 2 до 4 юли в гр. Кюстендил. Всички желаещи да участват трябва да подадат своите заявки до 25 юни 2021 г. Регламент и заявка за участие!

 

Екипът на читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил, заедно с доброволци от читалище "Пробуда 1961" гр. Кюстендил и Сдружение „Гражданска мрежа – Кюстендил”, открива в читалището Доброволчески клуб, който ще работи в помощ на всеки наш съгражданин, било то възрастен, под карантина или в беда. Помощта ще се изразява в пазаруване и доставяне на хранителни продукти, лекарства и други стоки от първа необходимост на възрастни, самотни и трудно подвижни хора.

Отворени сме към всеки, който иска да се включи в нашата инициатива и така да бъдем максимално полезни за нашите съграждани.
Всеки, който има нужда от подобна подкрепа може да се обади на телефона на читалището: 078/ 52 63 95 , GSM: 0887 65 10 34, както и да ни пише на  e-mail:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.